#RuhsaL-otoPsi# Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 84 Yaş : 33 Nerden : ankara İş/Hobiler : öğrenci,rockker Kayıt tarihi : 17/09/08
| Konu: nickler....... Perş. Eyl. 18, 2008 3:55 pm | |
| .//Há¥áT ¥íÑé...; qíRí$ qéLí$mé SoNuÇ.. qírí$ ; ÑéDéѧíZ.... qéLí$Mé ; úMíT§íZ...§oÑuÇ ; GéRéK§íZ//.
$izofrence yaşa ............ne yoLda$ oLsun ßu nefret doLu keLimeLerim.ßir tokat oLsun..!!!
< .. > ßi gün KabALık ederSem.. haberSizce Cekip Gidersem... yaNLızLığım Size ! emaneT
bilinmeyen nickler
SeNi Ne ZaMaN UnUtAcAğImI SoRmA ÇüNkÜ Ne ZaMaN ÖlEcEğİmİ BiLmİyorUm!!!
öуℓєвι güℓüмѕєкι ...güℓüѕüη тυтυкℓαηѕιη....вαкιѕιη уαѕαкℓαηѕιη... ∂αg ∂αg σℓмαктαη υтαηѕιη..
<(*_*)>...:..Ⴣєт ηєƒяєт єттιм ѕєη∂єη ..:....<(*_*)>
|!¤*'~``~'*¤!|| WazGεÇŦįм GÖzℓεяįήDεή ||!¤*'~``~'*¤!|
-*'^'~*-._.-*~ ¢ạи¡м¡ ץoℓĐạ ьųℓĐųм ~*-._.-*~'^'*-
»»-(¯`·.·´¯)-> öℓüмє кυуυ кαz∂ıм...∂üşєям!ѕ!η вєη!мℓє <-(¯`·.·´¯)
ßiz Nrde Hata Yaptk?! ßi anLk sinrLe onca resmi yaktık! Yırttık attık onuru çoğu kez.. Göz mü değdi be 'aşkım' imrenirdi herkes..
Ta$ oLsan diLe geLirdin.! İ$te öLe sewmi$tm.. Susacak kadar biLe yanımda deiLmi$sin Geç Fark ettim...
a$kmI dedin bana sa¢maLadIn Seni Seviyørum diyene inanma yøL ver beni en son bIrakIpta qIdende bni her$eyden cok severdI bø$hveR
HaYaT YoLLaRDaN ÇiZiLMiŞ oLSa BiLe Bu YoLLaRDaN BiRiNi SeÇeCeKSiN! SeÇDiĞiN YoLDa öLüM oLSa BiLe SeLaM VeRiP GeÇeCeKSiN.!!!
Sen yaLanLarLa a$k satanLarın iLk adresi..ßen sattığın son a$kın ta kendisi
a$klma b!r céza vér kalb!m sén! sévmés!nsén!n yalan a$klna Allah muhtac étmés!n...!:
YıLLardr içimde 1 çocuk ağLarİşte hep bu yüzden ısLak gözLerim.Sende çekip gitme dayanamam yarÖle ta$ değilim sandığın kdr.. | |
|
sağanak Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 128 Yaş : 31 Nerden : Ankara İş/Hobiler : rApTek' Kayıt tarihi : 17/09/08
| Konu: Geri: nickler....... Cuma Eyl. 19, 2008 8:26 am | |
| paylşm süper sağoL [] | |
|
Mesaj Sayısı : 84 Yaş : 33 Nerden : ankara İş/Hobiler : öğrenci,rockker Kayıt tarihi : 17/09/08
| Konu: Geri: nickler....... Cuma Eyl. 19, 2008 8:27 pm | |
| | |
|
ADMİN ADMİNİYE
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 31 Nerden : ankara İş/Hobiler : öğrencı Lakap : Betoo*BeTaa Kayıt tarihi : 20/09/08
| Konu: Geri: nickler....... C.tesi Eyl. 20, 2008 10:44 pm | |
| teşekkürler aşkım | |
|
| Konu: Geri: nickler....... C.tesi Eyl. 20, 2008 11:08 pm | |
| rica ederm aşkum | |
|