sağanak Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 128 Yaş : 31 Nerden : Ankara İş/Hobiler : rApTek' Kayıt tarihi : 17/09/08
| Konu: can havLi sago & koLo Ptsi Eyl. 22, 2008 5:48 pm | |
| Sagopa Kajmer & Kolera)
Farkımı Fark Edene Farkını Öde, Farz. Bu Benim İçimin Dışa Vuruşu, Karamsar Tarz Arz Talep Meselesi Çektiğim Bu Rapin Ceremesi Al Kalemi Yaz Denemesi Bedava Sıkıntı Çivi Gibi Beynime Çakılır Herkes Bir Başkasını Kendinden Daha Fazla Tanır Ben Beni Bildim Adımı Çağır!(Sagooooooo) Mikrofonu Aç! Ya İçimi Okşa Yâda Yol Basaç! Cephende Mızrak Yoksa Sopanı Al Kaç! Edebini Bozana 1 Şarkım 100 Kırbaç. Hadi Kaç, Kovalarım, Rap Saklambaç Kız Kaçıranı Ateşe Verdim, Kız Kaç! Etrafın Sarıldı Kıskaç. Alışmamış Dilde Durmaz Punch! Herkestir Kıkanç. Kimisine Yüzüm Sıcak, Kalbim Soğuk Donuk. Bugün Saat Kaç Gibi Girdi En Son Konuk. Bildiğim Mc'lerin Tek Emeli Bir Koltuk. Eğer Savaşmak İstiyorsan Bağdat'a Git Moruk!'...
NAKARAT: Can Havliyle Kaçıştım, Acımı Dindirmem Gerekir Bana Getir İlacımı, Kader Sancı Bana Yabancı Kırıcı Sonların Var - İyi Başlangıcı Yaptın!
-KOLO-
Ya Rabbim, Bu Kadarına Da Pes Ay Kalbim Sıkışıyor Girişirim Kes Rap Muallim Dedi Oku Çocuk Olmada Pes Sen Sesini Kes Keserim Ben Nefes
Çok Fark Var Ben Sen O Rap Farkı Var Sen Ben O Güç Farkı Var Sen K.O İsim Farkı Var Ben Kolo
Go Kolo Go! Liriklerin 3'lü Salto 1 Combo Arkasında Çaldı Bando Rapçi Yaptı Kanto Bu Sapkınlık Anları İzlediğim En Kötü Son Tango Yesin Seni Nuri Alço Ol Bir Donny Darko
Al Aşını Sarmala Vur Kendini Yola Bekleyerek Gelmez Güven İnsana İstemediğin Yere Çeksene Bir Perde Dönüyorum Kendime Şükür Hür İrade
Doldur Saki İçeyim Bari, Arkadaşım Nur Yoldaş Sanki Tayyareyle Gezer Seyyare Bu Kız Dahi, Rapim Baki Senin Tali, Hüzün Mani Söz Kallavi, Sesin Mimli Benim Demli, İçim Kinli, Kim Bilir Ki?
Parçalarına Ayırsam Seni Dönersin Hemen Moleküle Ara Gazı Verse Birileri Gelirsin Katakulliye Selamdır Anca Boynumun Borcu Beni Dinler Her Devriye Tanıdığım Her Erkek Kesilir Nedense Jönprömiye
| |
|